Heroes of the Storm - Starter Pack Kit, Onlinespel PC Värde €60

200 kr

49 kr

Artikelnummer: 72953EU

Heroes of the Storm - Starter Pack, Onlinespel till PC

Produktbeskrivning för Heroes of the Storm PC
Inkluderat i denna version:
• 5 hjältar: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara och Sonya.
• Ronin Zeratul skin
• Golden Tiger mount (Exklusiv mount som inte går att köpa online)
Innehållet i denna väldigt prisvärda box uppgår i ett värde av 60 Euro om man hade köpt allt separat.
Låt kampen börja!

Heroes of the Storm™ är ett vilt MOBA (multiplayer online battle arena) spel med alla dina favoriter från Blizzard i huvudrollerna. Bygg och anpassa dina hjältar från hela Blizzards universum och anpassa dina karaktärer efter din spelstil. Gå ihop med dina vänner och delta i det snabba spelet med varierande slagfält som påverkar vilken strategi du använder och sättet du spelar på.
Blizzards hjältar i nytt ljus.

Spelet representerar 20 år av Blizzards spelhistoria, inställningar och ikoniska karaktärer - allt samlat för att skapa ett episkt fightingspel du inte kommer få nog av. Kämpa ut klassiska uppgörelser såsom Tyrael vs Diablo och Arthas vs Uther, eller avgör äntligen de långa debatter du haft om vem som är den starkaste ledaren - Raynor eller Thrall? Kan Zerathul ta Illidan i en kamp? Vem är mer badass.. Kerrigan eller Demon Hunter från Diablo III? Kombinationerna av Blizzards hjältar och universum är oändliga.
Ett lagspel.

Oavsett om du går med allierade för att vinna en gruppkamp, eller om ni jobbar tillsammans för att övervinna de unika utmaningar som finns på slagfälten, belönas du alltid om du samarbetar med ditt lag. Alla hjältarna i laget fyller en viktig funktion - allt från modiga stadsförstörare, iskalla dödsmaskiner och rena helare - var och en kan göra distinkta, värdefulla bidrag till lagets krigsinsats. Spelet innehåller även några mycket specialiserade hjältar, som Abathur, som kompenserar sin brist på man-mot-man kamp med speciella förmågor som påverkar hela slagfältet.
Specifikation för Heroes of the Storm PC
Utrustning

Utvecklare: Blizzard Entertainment
Titel: Heart of the Storm
Genre: Strategi
Åldersgräns (PEGi): Från 12 år
Plattform: PC
Onlinestöd: Ja (5v5)
Genre 2: MOBA
EAN: 5030917160370